Не судете за книгата според корицата! Ви се допаѓа ли оваа примерна јапонска студентка?

Девојката всушност е фото-модел кој воопшто не изгледа како на првите неколку фотографии.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.