Некој комшија го пријавил и англиската полиција го принуди да ја отвори вртата за да провери дали има некаква журка со повеќе луѓе

Приватноста на луѓето во целиот свет отиде во неповрат. Човекот прилично се изнервира поради ваквото нарушување на приватноста, а тој не сакал да им отвори затоа што тие се изложени на вирусот по цел ден и има опасност да се зарази.