Нервозната госпоѓа не е задоволна од телефонот кој ѝ го продал операторот и си бара нов во продажниот салон

„Не си одам од овде додека не добијам нов телефон! Мафијата нема да добие тоа што сака од мене!“

Инцидентот се случи во продажен салон на операторот Веризон, во Лос Анџелес.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!