Нигериски деца многу успешно го рекреираат трејлерот од филмот „Џуманџи“

Ги бива за глумење а и снаодливи се кога во прашање е костимографијата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.