Никогаш не му покажувај сила на противник два пати поголем од тебе!

Колку и да те изнервирал, колку и да си брз и да напаѓаш прв, кога тогаш ќе те дофати и лошо ти се пишува.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!