Никогаш не правете му ваква шега на човек кој зборува со жената на телефон

Оди па сега убеди ја дека немаш швалерка :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.