Новинарката сака да покаже како да ја скратите косата дома, но нејзиниот сопруг ѝ ја „скрати“ славата

Работата од дома секогаш може да доведе до грешки, но оваа грешка навистина ги надминува сите очекувања. Мелинда Меза, дописник за KCRA 3 во Сакраменто, Калифорнија, известуваше за тоа како да ја скратите косата во домашни услови, но не сфати дека таа не е ѕвездата во видеото кое оди во живо на телевизијата.

Сопругот на Меза во тој момент изгледува од туширање, секако како од мајка роден и за миг ги почести гледачите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.