Нуркање во снегот од прозорецот, но снегот изгледа малку замрзнал

Утре кога ќе го прашуваат од што си го скрши носот, ќе се срами да каже :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.