Обични, секојдневни работи во време на пандемија (виц)

Премиерот кон министерот:
– На оваа Луј Витон чанта со 2 милиони се најдени твоите отпечатоци!
– Жалам што зедов поткуп!
– И сто пати да жалиш, исто ти се фаќа. Зошто не си носел ракавици? Сакаш ли сите да не испозаразиш?