Одвојте време за да се насмеете додека сте во своите домови со овие 10 бомбастични комедии

Во ваквите моменти кога сите знае да не фати анксиозност, паника или меланхолија, најдобар лек се комедиите кои можете да ги гледате сите во семејството и да донесете доза ведар дух во домот.

Секој од филмовите носи свој стил на смисла за хумор и има за сечиј вкус, а секако сега имаме доволно време да ги изгледаме сите. Седете дома и чувајте се!

10. Што сакаат мажите?

9. Нели е романтично?

8. Бездомникот од плажата

7. Шазам

6. Мала

5. Некој одличен

4. Пијани родители

3. Освој ме ако можеш

2. Земја на виното

1. Измамнички