Откачен вработен во супермаркет ги излажа жените да си ги стават гаќите на глава, затоа што маските се задолжителни

Обично во западните земји, супермаркетот обезбедува маски за купувачите и им ги даваат на влез, но овој вработен доби подобра идеја.