Откачените луѓе имаат и забегани автомобили, а ова се „најпретставителните“

Не сите автомобили се создадени еднакви, некои се сосема забегани за да им одговараат на потребите на откачените сопственици.

Овие автомобилис е направени по „меракот“ на луѓето кои си ги порачале такви или пак сами си ги модифицирале, за да се разликуваат меѓу останатите на патот.