Ова е Наталија Ченчик, девојката која личи на манекенка и не се срами да каже дека по професија е тракторист (14 слики)

Наталија стана славна на социјалните мрежи под прекарот „Селска лавица“. Девојката зборува за нејзината тешка професија, за желбата за работа и исто така опишува смешни моменти од животот.

Како дете, Наталија сакала да игра компјутерски игри, да танцува и да се дружи. Но, кога еднаш таа седнала на тракторското седиште, нејзиниот живот драматично се сменил.

„Татко ми ме седнаа во него за да возам буре вода низ нивата и да го навадам бостанот. Потоа ми стави во прва брзина и ми ги покажав основните работи и така сѐ започна“, се сеќава девојката.

Таа не познава други жени трактористки. Според неа, ова е напорна работа шест дена во неделата, а како мажите трактористи наоѓаат време и да пијат, е тоа не ѝ е целосно јасно.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.