Ова е Русинката Екатерина Дорожко – сопруга на бразилски фудбалер, која секојдневно добива закани заради бојата на кожата на нејзиниот сопруг (20 слики)

Среќата на сопругата на напаѓачот на бразилскиот клуб „Палмеирас“, Луис Адриано постојано ѝ ја расипуваат љубоморните Руси полни со омраза, кои ја напаѓаат девојката заради бојата на кожата на нејзиниот сопруг.

Луис и Екатерина се запознале во 2017 година – тогаш фудбалерот играл за московски „Спартак“.

Се запознале на една забава, се засакале и почнале да поминуваат многу време заедно.

Пред тоа, Луис играше за Милан и Шахтјор Донецк.

Нивната врска ја сакаат сите пријатели, но не и следбениците на социјалните мрежи, кои секој ден и испраќаат куп пцовки и закани на Екатерина.

„Секој ден ми посакуваат смрт и пишуваат многу ужасни навреди“, рече Дорожко.