Ова не е холивудски филм, туку вистинска брканица со автомобили во Оклахома, на брутален полицаец и двајца многу упорни криминалци

Полицаецот изведе ПИТ маневар (кратенка од англиски за техника за интервенција при извршување) за криминалците да изгубат контрол над возилото.

За момент се случи и тоа, возилото дури и се преврте, но и покрај тоа, двајцата криминалци бегаа уште неколку километри. На крај на видеото можете да видите колку многу полициски автомобили ги бркале.