Оваа тажна мајка дошла во посета на гробот на својот син и погледнете што ѝ се случи

Детето починало од тумор на мозокот на 4 годишна возраст. Како после ваква случка да не веруваш дека постои нешто што се случува откако ќе умреме, за кое ние не знаеме туку само претпоставуваме.