Овие две девојки не се само другарки туку и партнерки и големи ривали во звучно пуштање природни гасови

Роуз и Роузи се лезбејки, кои живеат заедно и главна преокупација во животот им е да снимаат смешни видеа. Многу често на видеата прават нешто што многумина мислат дека девојките не го прават.

Следува необичниот натпревар: