Овој експеримент со флуоресцентна боја точно покажува како е можно еден заразен да ги зарази сите луѓе на еден настан

Вака било и на семејната веселба во скопско, вака било и на свадбата во тетовско, вака било и на многу други места кога луѓето не ги слушале препораките.