Овој градежен работник е идентична копија на претседателот на САД, Доналд Трамп

Трамп знае сѐ за сѐ. Го видовме во улога на научник, доктор, а сега еве го во улога на градежен работник, која многу му легна :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.