Пијаниот човек украде авион! Да, да, авион!

Ако познавате некој човек кој направи поголема глупост на пијано, да ми кажете :).

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.