Плвушата им прави стрес на родителите со две макарони: „Тато, дојди да ми го испукаш грбот!“

Таткото е очигледно Американец, а мајката толку испаничи што почна да пцуе на својот мајчин јазик, рускиот :).

Дефиниција за мајчин јазик е јазикот на кој пцуеш кога си ептен изнервиран.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.