Полициски час на пластичарската улица во Скопје во 19:26! Ова ли е тоа што го викаат законот е ист за сите?

Авторката на видеото „СуПеРмЕнКа“ напиша на Твитер:
„Полициски час, пластичарска, 19:26. Сакав само да прашам: Ова ли е тоа што го викаат законот е ист за сите, пошто мене до дома два пати ме сопреа.“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.