После карантинот адвокатите за развод ќе имаат полни раце работа, а причината нема да биде неверството, туку ова!

Овој маж ќе ви покаже како неговата шармантна жена почна да размислува за развод.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.