Поздрав до луѓето што не читаат туку само кликаат на сликите

Точно е дека сликата вреди 1000 зборови, но во неа може да бидат скриени уште 5000.

Не го гледајте видеото до крај ако сте сигурни во својата ориентација :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.