Пред да вршите пренос во живо од црковната служба, секогаш проверувајте дали филтрите ви се исклучени

Наместо сериозна богослужба, видеото кое го стримуваше свештеникот испадна многу смешно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.