Проблемите на жените во поодминати години: Со што плеска госпоѓата?

Секоја чест за ваквите луѓе, кои не се трудат да го замаскираат она што е природно и што си дошло во свое време.

Исто така секоја чест за добрата смисла за хумор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.