Професионалниот борач ја седнал својата мајка во првите редови… со причина!

Ваква поддршка само мајка може да даде :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.