Професорот мисли дека девојката е присутна на онлајн часот и внимателно го слуша, НО… Денешните деца се многу снаодливи!

Еве зошто следењето настава преку интернет никогаш нема да успее! За разлика од професорите, кои растеле надвор, денешните деца пораснаа со мобилни телефони. Секако дека ќе смислат начин како да се снајдат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.