Професорот против студентот кој јаде и ги гаѓа колегите со пилешки крилца на предавање

Студентот мисли дека е многу јак фраер, но професорот е од старата школа и има искуство со справување во вакви ситуации.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.