Размисли 2 пати, пред да решиш да ѝ се одмаздиш на девојката! Жените мислат 3 потега однапред :)

Дневна доза позитивна енергија!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.