Реакцијата на битолскиот билдер Паљото на одлуката на Владата да се отворат теретаните

Автор: На Сузе малиот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.