Реакцијата на двајцата спремни возачи кои наидоа на неочекувана пречка додека се тркаа на прометен пат

Возењето со брзина далеку над дозволената, никогаш не е добра идеја, колку и да е спремен возачот.

Ако овој пат успеаја да избегнат несреќа, следниот пат нема, а само 1 катастрофа е доволно да те стави во количка или полошо.