Романтичната девојка му седна во скут на гејмерот и му го уништи „животот“

Не ѝ беше намерата да му направи вакво нешто, но ѓаволот нема друга работа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.