Ромео од Калининград за 8-ми март сакал на девојката да ѝ подари нов iPhone, но немал пари

Рускиот Ромео фатил некоја девојка „скапа за одржување“, но се сети како да го реши проблемот. Со пиштол – играчка?!

Проблемот е што иако телефонот го украл со детска играчка, казната дефинитивно нема да биде детска.