Руската манекенка Марија Лиман која по волја на судбината заглавила во Лондон за време на пандемијата, бара љубовен партнер кој ќе биде со неа во карантин

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.