Руски амтерски каскадер се вози залепен со селотејп за автомобил со 140 километри на час

Евгениј Чеботарев е аматерски каскадер од Ростов, кој ги изненадува своите фанови на интернет со опасни трикови. Во последниот од нив, тој беше залепен со селотејп на вратата на автомобил што забрза до 140 км на час.