Се појавија нов вид на корона-фризери, за сите оние кои не можат да шетаат без фризура, како кумановката

Доколку не го прочитавте ставот на кумановката, кликнете овде.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.