Се вклучуваме во живо на најпосетуваниот предновогодишен детски фестивал во светот

Фестивалот се одржува некаде во Русија и како што можете да забележите е мегапопуларен кај најмладата публика, која излегла во неверојатен број и покрај студеното време.