Се знае како изгледа и каде се става термометар! А не, двајца те држат, а трет „пука“ со пиштолот!

Кутриот човек не видел ваква работи и мисли дека сакаат да му го разнесат мозокот со термометарот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.