Секого може да го касне змија, но не и овој Индиец со мотор

Кога змијата го нападнала, тој ја фатил и наместо таа да го касне него, тој ја касна неа.

А со моторот само прави специјални ефекти.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!