Што прави самец на Валентајн?

Тој можеби е самец, но има толку многу љубов во себе, доволна не за 1, туку за 3 жени.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.