Што сте зјапнале сите, фраерот најнормално си вежба со девојката во паркот!

Кога така си вежбаат дома, зошто да не си вежбаат на ист начин и во паркот?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.