Сите откачени тетоважи кои си ги подарија еден на друг учесниците на реалното шоу „Колку далеку е предалеку?“

Шоуто има едноставен концепт, двајца блиски луѓе си бираат по една тетоважа еден за друг, колку пооткачена, толку подобро. Дури откако ќе е нацртана на нивното тело, тогаш дознаваат каква е. Дали една тетоважа може да ви го расипе другарството или да доведе до раскинување на врската? До кој степен може да се опуштите, вашиот близок да не се налути?