Смешен крај на ограбувањето на автомобил на улица

Двајцата полицајци случајно се најдоа на местото на кражбата и почнаа да го бркаат крадецот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.