Смешки: Девојката реши да направи многу јака слика за на интернет, качена на фонтаната

Само на една работа не помисли:

Водата ги прави сите површини лизгави!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.