Смешна руска песна на тема Корона, која ни кажува зошто треба да останеме дома

Не мора да разбирате руски, доволно е само да го гледате спотот и да разберете по некој збор што имаме сличен. Насловот на песната е „Коронавирус – одлична шанса да се умре!“ и е преполна со црн хумор.