Смешна шега на улица со згодна плавупа, од времето кога не постоеше Јутуб

Во тоа време само ако имаш ваква многу смешна идеја ќе можеше да ја реализираш и да се појави снимката на ТВ. Денес сите станаа шегаџии :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.