Снаодливиот затвореник најде начин како да си направи скара во ќелијата

За почеток си направи мексиканско бурито, затоа што имаше тортиљи, а внатре можеш да ставиш што било, но можностите се неограничени. Се зависи каква храна ќе прошверцува, нели :).