Со овој настан во фонтаната на плоштадот во Скопје и официјално започна Скопкото култирно лето 2020

Малиот изведе една „даска“, специјално за другарите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.