Сопственикот на продавницата знае како да одучи крадец од крадење

Крадецот едно 10-тина пати се покаја што решил да краде од оваа продавница.

Видеото може да ве вознемири!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!